hcp pDe HCP-E zijn basic units met een zeer korte levertijd, uit voorraad leverbaar in één bouwvorm. Dit type is puur als ventilatie unit bedoeld. De bedieningszijde en de luchtrichting zijn eenvoudig te wijzigen. De buitenluchtkleppen, kanaalverwarmer en koeler kunnen op de kast worden gemonteerd.

Nu ook verkrijgbaar met warmtepomp buitendeel; volledig aangesloten en stekkerklaar naast de HCP-E buitenopstelling. Een ideaal product om op voorraad te houden, zodat het snel kan worden uitgeleverd.

buffervat b vt bovengrondse warmte koude opslagtanks

De grote buffervaten worden speciaal op maat gemaakt voor de betreffende toepassing variërend van procesindustrie, ziekenhuizen, agrarische sector, petrochemische industrie overal waar men te maken heeft met de opslag van warmte of koude of gewoon als opslag van een productiemedium.

Deze buffervaten worden klant specifiek voorzien van flenzen, mangaten, waterverdeel leidingen in de tank, aansluiting voor niveau bemetering, warmte- of koude isolatie (polyurethaanschuim, minerale wol of armaflex), anti-roest primer en als bescherming tegen weer en wind aluminium of zink beplating.

De standaard druk klasse is 3 of 6 bar, echter kunnen op verzoek ook hogere drukken worden geproduceerd.

Alle buffervaten hebben een maximale bedrijfstemperatuur van 110°C.