hcp pDe HCP-E zijn basic units met een zeer korte levertijd, uit voorraad leverbaar in één bouwvorm. Dit type is puur als ventilatie unit bedoeld. De bedieningszijde en de luchtrichting zijn eenvoudig te wijzigen. De buitenluchtkleppen, kanaalverwarmer en koeler kunnen op de kast worden gemonteerd.

Nu ook verkrijgbaar met warmtepomp buitendeel; volledig aangesloten en stekkerklaar naast de HCP-E buitenopstelling. Een ideaal product om op voorraad te houden, zodat het snel kan worden uitgeleverd.

De ondergrondse buffervaten worden speciaal op maat gemaakt voor de betreffende toepassing variërend van procesindustrie, ziekenhuizen, agrarische sector, crematoria overal waar men te maken heeft met de opslag van warmte of koude.

ondergrondse buffervaten

Deze buffervaten worden klant specifiek voorzien van flenzen, water verdeelleidingen in het buffervat, aansluiting voor niveau bemetering, warmte-isolatie (polyurethaanschuim), anti-roest primer en als bescherming tegen grondwater door middel van een 3 mm glasvezel versterkte kunststof mantel.

Het ondergrondse buffervat kan tevens worden uitgerust met een inspectieschacht met afsluitbare verzonken deksel met gasveren (zie afbeelding).

ondergronds buffervat4

De standaard druk klasse is 3 of 6 bar, echter kunnen op verzoek ook hogere drukken worden geproduceerd en hebben een maximale bedrijfstemperatuur van 110°C.

ondergrondse buffervaten2