Overzicht van
alle producten

warmteterugwin-units
regeling

Warmteterugwin-units regeling

De WTW units zijn voorzien van de OJ-regeling; die stuurt de gehele unit aan. Van de vorstbeveiliging voor de tegenstroomplatenwisselaar tot de sturing van de bypass en die van de ventilatoren. Alle units zijn standaard voorzien van een volume-/debietregeling, waardoor de balans in de ventilatiebehoefte is gegarandeerd. Ook als de filters vervuild zijn. Elk gewenst debiet kan binnen het bereik van de unit worden ingesteld.

 

De regeling is uiterst eenvoudig te verstellen met de afstandsbediening, met de laptop of computer. Voor bediening met de laptop of computer is geen aparte software nodig, omdat via de netwerkaansluiting een webbased-verbinding mogelijk is via de eigen browser. De menustructuur is duidelijk en overzichtelijk. De toegang per gebruiker is met verschillende niveaus geblokkeerd.

Een duidelijk helder overzicht van de unit is ook voor de eindgebruiker beschikbaar. Alle gegevens staan erin vermeld: luchtdebiet, temperaturen, uitsturing ventilatoren, setpoint instelling, stand van de bypassklep, actuele status van de gecombineerde koeler/verwarmer (change over). Ook het actuele drukverlies over de filters is beschikbaar, mits deze optie is opgenomen in de unit.

 

Behoefte-afhankelijk ventileren is ook mogelijk op basis van CO2, luchtkwaliteit, drukverlies of luchtvochtigheid. Elke unit is intern afgezekerd en volledig bedraad tot op de werkschakelaar. Als optie is sturing van een driewegklep voor koeler, verwarmer of change over batterij met vrijgave van een pomp mogelijk. Dit is slechts een greep uit de selectie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Warmterugwin-unit

 

Warmterugwin-unit